
BEDE’s Legat Modern Dans ve Bale Okulu
Legat Modern Dans ve Bale Okulu (The Legat School of Contemporary Dance and Ballet) İngiltere’nin ilk yatılı dans okulu olarak bilinmektedir. 2 haftalık bu özel eğitim programı, BEDE’S Senior School’un ev sahipliğini yaptığı Dicker kampüsünde sunulmaktadır. Legat Modern Dans ve Bale Okulu; dansın hem teorik hem de artistik doğasının bir arada öğretilmesi gerektiği inancı ile geleceğin yaratıcı liderlerini yetiştirmeyi amaçlar.
Benimsemiş oldukları eğitim felsefesi doğrultusunda, öğrencilerde entelektüel merak uyandırmayı ve öğrencilerin profesyonel bakış açılarını besleyip, geliştirerek onları gelecek kariyerlerine hazırlamayı hedefler. Okulun temel misyonu BEDE’S in yüksek akademik standartlarına uygun olan dans eğitimini sağlamaktır. Legat Modern Dans ve Bale Okulu’nu hem yaratıcı öğrenme anlamında hem de gelecek nesil dansçı, koreograf ve yaratıcı liderler yetiştirme hedefinde uluslararası platformda mükemmel bir merkez haline getirmektir.
Dans eğitiminde; klasik bale, modern dans ve koreografi alanlarına odaklanarak, yoğun dans eğitimi veren Legat Modern Dans ve Bale Okulu aynı zamanda öğrencileri akademik olarak GCSE ve A seviyesine taşımayı hedeflemektedir. Haftada 17 saatlik klasik bale, modern dans, koreografi, kondisyon ve Pilates gibi derslerden oluşan eğitim programı, dans dünyasında isim yapmış, profesyonel Legat dans öğretmenleri tarafından yürütülmektedir.
Eğitim programı, içeriğinde ek workshoplar ve diğer dans türlerini de kapsayan çeşitli dersleri de barındırmaktadır. Dansçılar, haftada 12½ saatlik İngilizce Becerileri derslerinden oluşan İngilizce dersleri için İngilizce Artı öğrencileri ile bir araya gelirler.
Hafta sonu gezileri sayesinde öğrenciler ilgi çekici yerleri ziyaret ederler; bu geziler arasında kale, müze veya Londra Kulesi gibi popüler turistik yerler veya daha eğlenceli seçeneklerden olan alışveriş gezisi veya bir eğlence parkını ziyaret gibi etkinlikler yer almaktadır. Bu yoğun eğitim programının sonunda öğrenciler Dicker kampüsünde yer alan Miles Theatre’da muhteşem dans performanslarını seyircilerle paylaşma imkanı bulurlar.
TARİH: 9 Temmuz- 22 Temmuz 2023
DERS SAATLERİ: 17 saat dans + 13 ½ İngilizce
KONAKLAMA: Yurt (1-4 kişilik oda)
GEZİLER: 2 hafta boyunca 3 tam + 1 yarım gün gezi
YAŞ
11-17
SÜRE
2 hafta
EĞİTİM
30,5 saat eğitim
KONAKLAMA
Yurt

İngiltere
Dicker
BEDE’S Dicker
Gatwick Havaalanı (LGW) 1 saat 20 dakika
Heathrow Havaalanı (LHR) 1 saat 30 dakika
Programa ön kayıt yaptırmak istiyorum
Etiket:bale, bale okulu, Bede's, dans, dans eğitimi, dans yaz okulu, eğitim, İngiltere, koreografi, modern dans, yaz okulu, yurtdışı dans okulu